Топ Сторија

Utsky - Largest Helicopter in the world!
Напишано од Administrator   
Вторник, 11 Ноември 2008 13:24

UtskyThese are photographs of the worlds largest helicopter which
happened to be on the tarmac in Dease Lake, B.C. this week.
It is to be used for taking mining equipment and cargo out
to a new mine called Galore Creek.

Последно освежено на Вторник, 11 Ноември 2008 13:26
Повеќе...
 
Лицитација AMILO
Напишано од Administrator   
Понеделник, 03 Ноември 2008 12:12

Лицитација на стариот Laptop на ЗКЛМ !!!
Laptop-от ги има следните спецификации:

Повеќе...
 
Зачлени се!
Напишано од Administrator   
Недела, 19 Октомври 2008 20:15

Ги известуваме членовите на ЗКЛМ дека од 20.10 2008година, можат да пристапат кон зачленување на Порталот на ЗКЛМ.

Зачленувањето ќе биде отворено и за сите останати заинтересирани странки, кои ќе имаат интерес да го сторат истото.

Читај повеќе за начинот и условите при зачленувањето.

Повеќе...
 
Кажи да те чујат!
Напишано од Administrator   
Понеделник, 27 Октомври 2008 06:17

Го започнавме првиот форум на Порталот на ЗКЛМ. Првата тема е врзана за Статутот на новиот Провајдер на АТЦ услуги. Прочитај, но остави своја трага. Сигурно немаме исти мислења, но дискусијата може да донесе конструктивни решенија.

 

Последно освежено на Понеделник, 23 Ноември 2009 19:03
Повеќе...
 

Анкета 1

Раздвојувањето на Сервис провајдерот ќе се случи во:

 

Анкета 2

Како ви се допаѓа Веб порталот на ЗКЛМ?

 

Group 3 Tab

Template utilises the javascript library known as mootools to power special effects . Template uses the latest development build of the mootools javascript library, but is also now compatible with the earlier 1.11 version of mootools as well for better integration and backwards compatibility.

Group 4 Tab

ContentThe all new s template includes custom styling for better integration of the popular  forum solution. Using the custom  theme, you can deploy a great looking forum that will match perfectly with any of the preset Template color styles!

See it!...
MATCA member of IFATCA