Politika e privatësisë

Përditësimi i fundit: 1 shtator 2022

Shoqata e kontrollorëve të trafikut ajror të Maqedonisë (“ne”, ose “jonë”) drejton faqen e internetit të Shoqata e kontrollorëve të trafikut ajror të Maqedonisë – SHKTAM (“Shërbimi”).

Kjo faqe ju informon për politikat tona në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe zbulimin e Informacionit Personal kur përdorni Shërbimin tonë.

Ne nuk do të përdorim ose ndajmë informacionin tuaj me askënd, përveç siç përshkruhet në këtë Politikë të Privatësisë.

Ne përdorim të dhënat tuaja personale për ofrimin dhe përmirësimin e Shërbimit. Duke përdorur Shërbimin, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit në përputhje me këtë politikë. Përveç nëse përcaktohet ndryshe në këtë Politikë të Privatësisë, termat e përdorur në këtë Politikë të Privatësisë kanë të njëjtin kuptim si në Termat dhe Kushtet tona, të aksesueshme në https://zklm.org

Mbledhja dhe përdorimi i informacionit

Gjatë përdorimit të Shërbimit tonë, ne mund t’ju kërkojmë të na jepni informacione të caktuara personalisht të identifikueshme që mund të përdoren për t’ju kontaktuar ose identifikuar. Informacioni personalisht i identifikueshëm (“Informacioni Personal”) mund të përfshijë, por nuk kufizohet në:

  • Emri
  • Adresa e emailit

Të dhënat e regjistrit

Ne mbledhim informacionin që shfletuesi juaj dërgon sa herë që vizitoni Shërbimin tonë (“Të dhënat e regjistrit”). Këto të dhëna të regjistrit mund të përfshijnë informacione të tilla si adresa e Protokollit të Internetit të kompjuterit tuaj (“IP”), lloji i shfletuesit, versioni i shfletuesit, faqet e Shërbimit tonë që vizitoni, kohën dhe datën e vizitës suaj, kohën e kaluar në ato faqe dhe të tjera statistikat.

Cookies

Cookies janë skedarë me sasi të vogël të dhënash, të cilat mund të përfshijnë një identifikues unik anonim. Cookies dërgohen në shfletuesin tuaj nga një faqe interneti dhe ruhen në hard diskun e kompjuterit tuaj.

Ne përdorim “cookies” për të mbledhur informacion. Ju mund të udhëzoni shfletuesin tuaj që të refuzojë të gjitha cookie-t ose të tregojë kur një cookie po dërgohet. Megjithatë, nëse nuk pranoni cookie, mund të mos jeni në gjendje të përdorni disa pjesë të Shërbimit tonë.

Ofruesit e Shërbimeve

Ne mund të punësojmë kompani dhe individë të palëve të treta për të lehtësuar Shërbimin tonë, për të ofruar Shërbimin në emrin tonë, për të kryer shërbime të lidhura me Shërbimin ose për të na ndihmuar në analizimin e mënyrës se si përdoret Shërbimi ynë.

Këto palë të treta kanë qasje në të dhënat tuaja personale vetëm për të kryer këto detyra në emrin tonë dhe janë të detyruar të mos i zbulojnë ose përdorin për asnjë qëllim tjetër.

Siguria

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e asaj pale të tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë së çdo sajti që vizitoni.

Lidhje me faqe të tjera

Shërbimi ynë mund të përmbajë lidhje me faqe të tjera që nuk operohen nga ne. Nëse klikoni në një lidhje të palës së tretë, do të drejtoheni në faqen e asaj pale të tretë. Ne ju këshillojmë fuqimisht të rishikoni Politikën e Privatësisë së çdo sajti që vizitoni.

Ne nuk kemi asnjë kontroll dhe nuk marrim asnjë përgjegjësi për përmbajtjen, politikat e privatësisë ose praktikat e faqeve ose shërbimeve të palëve të treta.

Privatësia e fëmijëve

Shërbimi ynë nuk i drejtohet askujt nën moshën 18 vjeç (“Fëmijët”).

Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione të identifikueshme personale nga fëmijët nën 18 vjeç. Nëse jeni prind ose kujdestar dhe jeni të vetëdijshëm se fëmija juaj na ka dhënë të dhëna personale, ju lutemi na kontaktoni. Nëse zbulojmë se një fëmijë nën 18 vjeç na ka dhënë informacione personale, ne do ta fshijmë këtë informacion nga serverët tanë menjëherë.

Pajtueshmëria me Ligjet

Ne do t’i zbulojmë të dhënat tuaja personale aty ku kërkohet me ligj ose thirrje.

Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë

Ne mund të përditësojmë politikën tonë të privatësisë herë pas here. Ne do t’ju njoftojmë për çdo ndryshim duke postuar Politikën e re të Privatësisë në këtë faqe.

Ju këshillojmë që të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për çdo ndryshim. Ndryshimet në këtë politikë të privatësisë janë efektive kur ato postohen në këtë faqe.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.